Administrativ Koordinator

Vil du være med til at koordinere projekter og logistik i en dynamisk virksomhed med vokseværk?

HVACON Marine Systems A/S er beliggende i Frederikssund med afdelinger i Næstved og Fort Lauderdale, Florida. Vi beskæftiger os med el og automatik design, samt HVAC-energi optimering indenfor den maritime sektor, dog primært på krydstogtskibe.

Du bliver en del af et velfungerende team af projektledere, supervisorer, og projektingeniører, hvor du får den koordinerende rolle når det kommer til rejseplanlægning og logistik – og du kommer derved til at være en essentiel del af vores projektafvikling. I den nyoprettede stilling, bidrager du til en god struktur i virksomheden og du bliver tovholder på mange af de daglige administrative opgaver, som findes på tværs af vores projekter.

Typiske arbejdsopgaver vil være:

  • Koordination og administrering af rejser og flytning af ressourcer i hele verden. Heriblandt udarbejdelse af bemandingsplaner til projekter på skibe i drift, samt bemandingsmanifester til projekter i dok – i samarbejde med de enkelte projektledere.
  • Koordinering og styring af logistik, i form af forsendelse af projektmaterialer fra Danmark.
  • Kvalitetssikring af vores projektdokumentation, hvor du vil få mulighed for at sætte dit eget præg på vores kvalitetssikringssystem.

Din primære arbejdsplads vil være i Frederikssund, men dage med hjemmearbejde vil være en mulighed, når din tilstedeværelse i firmaet ikke er nødvendig.

Profil

  • Du er samarbejdsorienteret, systematisk og velorganiseret. Du kombinerer overblik med et blik for de væsentlige detaljer. Du elsker at sætte flueben og du er ikke bange for at spørge efter de ting, du mangler fra dine kolleger, for at komme i mål med jeres opgaver.
  • Du taler og skriver godt engelsk, da størstedelen af dine arbejdsopgaver vil foregå på engelsk.
  • Ideelt set har du kørekort til personbil.

Har vi fanget din interesse, eller har du spørgsmål til stillingen, så kontakt COO Niels Graae, NPG@hvaconmarine.com, +45 29 37 57 84